Toyota Avensis 1,6 VVT-i Linea Terra 4d 2001 213000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 2900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2001
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  213000km
 • Moottoritilavuus 1590
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 170
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus YCV-460

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja Ilmastointilaite 60/40 -alaskääntyvä takaistuimen selkänoja Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Takaistuimen virheellisen lukituksen varoitusmekanismi Kahdet renkaat Ajotietokone monitoiminäytöllä Kuljettajan laakakulmasivupeili Lasinpyyhkimien portaattomasti säädettävä jaksokytkin Pesu-/pyyhinautomatiikka Sävylasit Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny Sivuturvatyynyt etuistuimissa ABS-jarrujen EBD- toiminto (elektroninen jarruvoiman jako) Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Kuljettajan ja matkustajan kannelliset ehostuspeilit Sähköiset lasinnostimet etuovissa Ohjauspyörän portaaton korkeussäätö Lohkolämmitin ja sisäpistoke