Mercedes-Benz E 200 CDI A Classic Classic 2003 364000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 3900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2003
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Takaveto
 • Mittarilukema  364000km
 • Moottoritilavuus 2140
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 168
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus MBG-863

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESP ajovakauden hallintajärjestelmä, sis. ASR-luistoneston Ilmastointiautomatiikka Comfort-alusta Avantgarde-malliversioon Etuistuinlämmitys, automaattisesti poiskytkeytyvä, 2 tehoa Etuistuinlämmitys, automaattisesti poiskytkeytyvä, 2 tehoa Etumatkustajan istuimen istumistunnistus Ristiseläntuen mekaaninen säätö kuljettajan istuimessa Vakionopeussäädin sisältäen nopeudenrajoittimen Kahdet renkaat Ajotietokone ja monitoiminäyttö mittaristossa Aluvanteet Automaattisesti poiskytkeytyvä takalasinlämmitin Sadetunnistin Tummat lasit Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt, sivuturvatyynyt edessä, sekä ikkunaturvatyynyt ABS-jarrut Jarruassistentti Sähkötoimiset lasinnostimet 4kpl Monitoimiohjauspyörä, manuaalisesti säädettävä Ohjauspyörän pituus- ja korkeussuuntainen säätö