RENAULT CLIO Sport Tourer Energy TCe 90 Navi Style 2014 70000km, Jeni-AutoCenter, 8400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  70000km
 • Moottoritilavuus 898
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 104
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus INA-391

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä (ESP), aliohjautuvuuden hallintajärjestelmä (UCL) ja luistonesto (ASR) Ilmastointi Mäkilähtöavustin Etuistuinten lämmitys Etuistuinten lämmitys Takaistuin 1/3- tai 2/3-osissa taitettava Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone Etuistuimissa päätä ja rintakehää suojaavat sivuturvatyynyt Etumatkustajan turvatyyny, poiskytkennällä Kuljettajan etuturvatyyny ABS-jarrut elektronisella jarruvoiman jaolla ja hätäjarrutustehostimella Korinväriset ulko-ovien kahvat ja taustapeilien kuoret Sähkötoimiset etulasinnostimet Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Radion säätimet ohjauspyörän yhteydessä Nahkapäällysteinen ohjauspyörä Kaistanvaihtovilkku Renault BASS REFLEX -järjestelmä (syvempi basson toisto) MEDIANAV-multimediajärjestelmä 7″ kosketusnäytöllä: 4x20W, Navigointi, Radio, Bluetooth-yhteys musiikin suoratoistolla + handsfree, USB- ja AUX-liitännät