VOLKSWAGEN GOLF Variant Comfortline 1,2 TSI 81 kW (110 hv) DSG-automaatti 2015 76000km, Jeni-AutoCenter, 16400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  76000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 115
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus YJA-991

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ESC Manuaalinen ilmastointilaite Säädettävä keskikyynärnoja edessä säilytyslokerolla, takana kaksi ilmasuutinta Säädettävä keskikyynärnoja edessä säilytyslokerolla, takana kaksi ilmasuutinta Kahdet renkaat Monitoiminäyttö Plus Aluvanteet Turvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle, matkustajan puoleinen kytkettävissä pois toiminnasta. Kuljettajan polviturvatyyny Monitörmäysjarrutus Sähkötoiminen seisontajarru, Auto Hold -paikallaanpitoavustin Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana Radio Composition Colour. Kosketusvärinäyttö 5″. CD- ja MP3-toisto. AUX-IN-liitin ja SD-muistikorttipaikka Polttoainekäyttöinen lisälämmitin. Kauko-ohjain ja ajastin.