NISSAN Qashqai+2 1,6 Acenta 5MT 2WD RPS 2009 302000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 4390€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2009
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  302000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 165
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus ZHX-229

Lisätiedot: Kahdet renkaat KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Panorama-kattoikkuna Vetokoukku Peruutustutka Peruutustutka Kaksivyöhykkeinen automaatti-ilmastointi 40/20/40-osassa taittuva toinen istuinrivi 50/50-osassa taittuva kolmas istuinrivi Keskimmäisen penkkirivin pituussäätö Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimessa säädettävä ristiselän tuki Lämmitetyt etuistuimet Vakionopeudensäädin Ajotietokone Kuljettajan ja etumatkustajan turvaverhot Automaattiset tuulilasinpyyhkijät Etupyyhkijät ajonopeuden mukaan säätyvällä tihkutoiminnolla Takalasinpyyhin käynnistyy automaattisesti sateella peruutettaessa Tummennetut takasivulasit ja takalasi Etumatkustajan turvatyyny poiskytkettävissä