TOYOTA AVENSIS 1,8 VVT-i Linea Sol Technical Wagon 2004 266000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 3900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2004
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  266000km
 • Moottoritilavuus 1790
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 172
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus SOG-279

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja VSC + TRC + Brake Assist (2005 alkaen vakiovaruste) Juuri huollettu Automaattinen ilmastointi Automaattinen ilmastointi Kahdet renkaat Vihreät sävylasit Ikkunaturvatyynyt edessä sekä takana Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt ja sivuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny ABS-jarrut + EBD (elektroninen jarruvoiman jako) Automaatisesti tummentuva taustapeili Sähkötoimiset etuikkunat, turvatoiminto Sähkötoimiset takaikkunat, turvatoiminto Moottorilämmitin ja sisäpistoke Optitron-mittaristo Premium Sound System (Radio/kasetti/CD+radio) 8 kaiutinta ja kauko-ohjaus Takaikkunaan integroitu antenni