Toyota Avensis 2,0 VVT-i Linea Sol Technical Wagon 2007 192000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 6900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2007
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  192000km
 • Moottoritilavuus 1990
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 193
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus MNT-381

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi VSC-ajonvakautus Automaattinen ilmastointi Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Etupenkkien etäisyyden- ja selkänojansäätö Etupenkkien etäisyyden- ja selkänojansäätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kyynärnoja edessä Portaattomasti säädettävä etuistuinten lämmitys Taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40-suhteessa Takaistuin: kääntyvät istuinosat Vakionopeudensäädin Ajotietokone Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät ulkopeilit Sadetunnistin Sähkösäätöiset takaikkunat Takalasinlämmitys ajastimella Takalasinpyyhin jaksokytkimellä Ikkunaturvatyynyt edessä sekä takana Kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheisesti täyttyvät etuturvatyynyt