Kia Sportage 1,6 ISG Urban EX EcoDynamics 2016 61000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 16900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  61000km
 • Moottoritilavuus 1591
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 147
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus XNX-711

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Navigointijärjestelmä (käyttökielinä mm. englanti ja ruotsi, suomenkieli ei valittavissa) Navigointijärjestelmän 7-vuoden ilmaiset karttapäivitykset Peruutuskamera Pysäköintitutkat edessä ja takana Pysäköintitutkat edessä ja takana TSA-perävaunun vakautusjärjestelmä VSM-ajonhallintajärjestelmä Ilmastointi, automaattinen 2-alueinen Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Istuinlämmitys etu- ja takaistuimilla reunapaikoilla Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen sähkösäätö (2-suuntainen) Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella Ajotietokone Sivuikkunoiden turvaverhot Auto up/down-toiminto kuljettajan ikkunassa Lämmitettävä tuulilasin alareuna Tummennetut takaikkunat Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt