TOYOTA AVENSIS 1,6 VVT-i Linea Terra Wagon 2007 210000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 6300€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2007
 • Vaihteisto
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  210000km
 • Moottoritilavuus 1590
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 173
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ZBY-348

Lisätiedot: VSC-ajonvakautus Manuaalinen ilmastointi Etuistuinten käsisäädöt kuuteen suuntaan Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja ehkäisevä istuinrakenne Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja ehkäisevä istuinrakenne Taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40-suhteessa Ajotietokone Ikkunaturvatyynyt Sähköisesti säädettävät ulkopeilit Takalasinlämmitys ajastimella Takalasinpyyhin jaksokytkimellä Taustapeili päivä- ja yöasennolla Tuulilasin pyyhkimet jaksokytkimellä, pesin Ikkunaturvatyynyt edessä sekä takana Kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheisesti täyttyvät etuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny Tavaratilan sidontalenkit 4 kpl Sähköikkunat Ohjauspyörän korkeuden -ja etäisyydensäätö