OPEL ASTRA Sports Tourer Drive 1,4 Turbo ecoFLEX Start/Stop 103kW MT6 2015 65000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 12900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  65000km
 • Moottoritilavuus 1364
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 131
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus NJX-760

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Osanahkaverhous – musta, Wega, Comfort-istuimilla (A51) Pysäköintitutka, sensorit edessä ja takana ESP-ajonvakautusjärjestelmä Automaatti-ilmastointi, kaksivyöhykkeinen Automaatti-ilmastointi, kaksivyöhykkeinen Aktiiviset kaksisuuntaiset pääntuet edessä, säädettävät Etumatkustajan istuimen kaksisuuntaiset säädöt Kuljettajan istuimen nelisuuntaiset säädöt Lämmitettävät etuistuimet Pääntuet kaikilla istuinpaikoilla Takaistuimen kyynärnoja ja suksiluukku Ajotietokone ja Check Control Turvatyynyt edessä, sivuturvatyynyt ja verhoturvatyynyt Takalasinpyyhin tihkukytkimellä Oikea etuturvatyyny poiskytkettävissä ABS-jarrut, levyt edessä ja takana, hätäjarrutustehostin ja kaarrejarrutuksen hallinta Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä Ohjauspyörän säätö, korkeus- sekä syvyyssuunnassa, säätyvä tehostus Nahkaverhoiltu ohjauspyörä, 3-puolainen Kattoantenni, piiska, lyhyt