NISSAN MICRA IG-T 90 S/S Acenta 5M/T Comfort pack 2018 43000km, Jeni-AutoCenter, 13400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  43000km
 • Moottoritilavuus 898
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 99
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus EPB-744

Lisätiedot: ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Älykäs korinvakautusjärjestelmä Älykäs pidonhallinta Manuaalinen ilmastointi ja raitisilmasuodatin ISOFIX -kiinnikkeet kahdessa takaistuimessa sekä etumatkustajan ISOFIX -kiinnikkeet kahdessa takaistuimessa sekä etumatkustajan Kuljettajan istuimen korkeussäätö Lämmitettävät etuistuimet Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin Vakionopeudensäädin Ajotietokone Ulkolämpötilan mittari Sadetunnistinpyyhkijät Säädettävällä tihkutoiminnolla varustetut tuulilasinpyyhkimet Takalasin lämmitin Takalasin pyyhin-pesin, jossa on tihkutoiminto 6 turvatyynyä (kuljettajan, etumatkustajan ja sivuturvatyynyt sekä ABS-jarrut, hätäjarrutustehostin ja EBD Älykäs hätäjarrutustoiminto Sähkötoimiset etuikkunat, yhdellä kosketuksella avautuvat/sulkeutuvat Ohjaustangon teleskooppinen säätö