Toyota Corolla 1,6 VVT-i Linea Sol 5ov Hatchback 2005 289000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 2900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2005
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  289000km
 • Moottoritilavuus 1590
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 168
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus CYN-835

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Automaattinen ilmastointilaite Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan ja etumatkustajan erilliset istuinlämmittimet Retkahdusvammoja estävät istuimet Retkahdusvammoja estävät istuimet Takalasinlämmitin ajastimella Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Ikkunaturvatyynyt 1. ja 2. istuinrivillä Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt ja sivuturvatyynyt ABS/EBD-jarrut Automaattisesti tummentuva taustapeili Sähkötoimiset etu- ja takaikkunat, turvatoiminto Kolmipuolainen nahkaverhoiltu ohjauspyörä audion kauko-ohjauksella Ohjauspyörän korkeuden -ja etäisyydensäätö Optitron-mittaristo Turvavyömuistutin Integroitu CD-audio, 6 kaiutinta