SKODA Octavia 1,4 TSI Ambiente Green tec 2011 162000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 7900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2011
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  162000km
 • Moottoritilavuus 1390
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 134
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus BPH-322

Lisätiedot: Plus-paketti – Ambiente ESP / DSR -ajonvakatutusjärjestelmä, sis. ABS + EBV + ESBS + MSR + ASR + EDS + HBA Climatic -ilmastointi Vakionopeuden säädin Ajotietokone, jossa kaksi muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ajotietokone, jossa kaksi muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Sähkötoimiset ikkunat edessä Swing-audiojärjestelmä ja CD-soitin, MP3 Huoltokirja Kahdet renkaat Metalli- ja helmiäisväri Moottorilämmitin ja sisäpistoke