SKODA Fabia Combi 1,2 TSI 110 Style DSG Autom. 2016 107000km, Jeni-AutoCenter, 14500€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  107000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 109
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus CKG-875

Lisätiedot: Clubber-kevytmetallivanteet 7Jx17″ 215/40R17 Clubber-kevytmetallivanteet 7Jx17″ 215/40R17 Sport-paketti I Pysäköintitutka taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä ESC-ajonvakautusjärjestelmä Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Säilytystaskut etuistuinten selkänojien sivuissa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Sävylasit Takalasin lämmitin Takalasin pesin ja pyyhin jaksottaisella toiminnolla Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä avaimella