SKODA Octavia Combi 2,0 TSI RS DSG Autom. 2021 14000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 39900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  14000km
 • Moottoritilavuus 1984
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 151
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus IZB-418

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Altair-kevytmetallivanteet 7,5Jx19″ 225/40R19 – antrasiitti kiillotettu Columbus-audio- ja navigointijärjestelmä, 10″ värillinen kosketusnäyttö Head-up-tuulilasinäyttö Head-up-tuulilasinäyttö Head-up-tuulilasinäyttö Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit muistilla ja automaattisesti tummentuva kuljettajan puolen ulkopeili Sähköisesti säädettävät RS-etuistuimet muistilla, hierontatoiminnolla ja säädettävällä reisituella Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella Pysäköintitutka edessä ja takana Altair-kevytmetallivanteet 7,5Jx19″ 225/40R19 – antrasiitti kiillotettu Sport-alusta ja progressivinen ohjaus Takalasin pyyhin ja pesin Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Keskiturvatyyny Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit ja automaattisesti tummentuva kuljettajan puolen ulkopeili
Vaihtoautokysely