TOYOTA Verso 1,8 Valvematic Linea Sol Plus 2009 141000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 12900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2009
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  141000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 162
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus CHL-757

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi VSC+ -ajonvakautus Automaattinen ilmastointi Kuljettajan istuimen etäisyyden-, kallistuksen- ja korkeudensäätö Toyota Easy Flat -istuinjärjestelmä Toyota Easy Flat -istuinjärjestelmä Vakionopeussäädin nopeudenrajoittimella Sade- ja hämärätunnistin Takalasin lämmitin Takalasin pyyhin tihkuasennolla ja tihkuasennon säädöillä Takasivuikkunoiden aurinkoverhot Tummennetut takasivulasit ja takalasi Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Ikkunaturvatyynyt (kaikki rivit) Kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheiset etuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny Sivuturvatyynyt edessä ABS + EBD BA-hätäjarrutehostin Mäkilähtöavustin (HAC) Taustapeilin häikäisynesto