Skoda Enyaq 80 ”125 EDITION” iV 2021 22000km, Jeni-AutoCenter, 67900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Takaveto
 • Mittarilukema  22000km
 • Moottoritilavuus 0
 • Polttoaine Sähkö 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 0
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus MZC-128

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 21′ Betria-kevytmetallivanteet ecoSuite -designvalinta Infotainment Online, 3 vuotta 21′ Betria-kevytmetallivanteet 21′ Betria-kevytmetallivanteet Infotainment Online, 3 vuotta 125 kW DC -latausvalmius iV-yleislatauslaite 11 kW Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Metalli- ja helmiäisväri Transport -paketti: *-tavaratilan välipohja *-verkkojärjestelmä tavaratilassa *-tavaratilan kautta eteen taitettavat takaistuinten selkänojat Convenience Plus -paketti: -sähkötoiminen takaluukku -Virtual Pedal – takaluukun kosketukseton avaus ja sulkeminen Vain jos 7AL. Ei jos PDB tai PDG. Comfort Seat Basic -paketti: -sähkötoimisesti säädettävä kuljettain istuin muistilla Vain jos PSA tai PSB. Ei jos PB1 Climate Plus -paketti: -lämmitettävät takasivuistuimet -lämmitettävä tuulilasi Chrome Optic -paketti: *-hopean väriset kattokaiteet *-kromin väriset listat Assisted Drive Plus -paketti: -mukautuva vakionopeuden säädin ennakointitoiminnolla -kaistanvaihtovaroitin -mukautuva kaista-avustin -Crew Protect Assistant – Ennakoiva turvajärjestelmä -hätätilanneavustin ja liikenneruuhka-avustin Vetokoukku esiintaitettava Drive Sport Plus -paketti: -Dynamic Chassis Control – Mukautuva alustan säätöjärjestelmä -progressiivinen ohjaus -lämmitettävä Sport-monitoimiohjauspyörä Ei jos PFB Light & View -paketti: -Matrix LED -ajovalot pesimellä -LED-takavalot saattovaloanimaatioilla