TOYOTA AVENSIS 1,6 Valvematic Linea Terra Wagon 2009 39000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 14900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2009
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  39000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 153
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus XUT-642

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Vaihtamisen merkkivalo VSC+ -ajonvakautus TRC-luistonesto Manuaalinen ilmastointi Manuaalinen ilmastointi Lämmitettävät etuistuimet Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Monitoiminäyttö: keski- ja hetkellinen kulutus, toimintasäde, keskinopeus Lämmitettävä tuulilasin alareuna Takaikkunan lämmitys ajastimella Takaikkunanpyyhin jaksokytkimellä Vihreät sävylasit Ikkunaturvatyynyt edessä ja takana Kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheiset etuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny ABS + EBD BA-hätäjarrutehostin Korinväriset ovipeilit Sivuvilkut ulkopeileissä