SKODA Octavia 2,0 TSI RS DSG Autom. 2021 20000km, Jeni-AutoCenter, 43900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  20000km
 • Moottoritilavuus 1984
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 155
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus ETL-691

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Canton Sound System Virtual Pedal – kosketukseton takaluukun avaus ja sulkeminen Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella Tilaa säästävä tilapäisvarapyörä tavaratilassa Tilaa säästävä tilapäisvarapyörä tavaratilassa Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Canton Sound System Virtual Pedal – kosketukseton takaluukun avaus ja sulkeminen Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella Tilaa säästävä tilapäisvarapyörä tavaratilassa Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Columbus-audio- ja navigointijärjestelmä, 10′ värillinen kosketusnäyttö Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa Sport-alusta ja progressivinen ohjaus Keskiturvatyyny Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit ja automaattisesti tummentuva kuljettajan puolen ulkopeili Lämmitettävä, nahkainen sport-monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen + Tiptronic-vaihteenvalitsimet Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta