Toyota Yaris 1,33 Dual VVT-i Active Edition 5ov Multidrive S 2017 36000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 15900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  36000km
 • Moottoritilavuus 1329
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 114
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus NKP-841

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Toyota Touch with Go -mediakeskus navigoinnilla Peruutuskamera Ajonvakautus (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeussäätö Säädettävä nopeusrajoitin Vakionopeudensäädin Ajotietokone Monitoiminäyttö: audio, keskinopeus, kello, ulkolämpötila, polttoaineenkulutus, toimintasäde Ikkunaturvaverhot Takalasin lämmitys Tuulilasin ja takalasin pyyhin jaksokytkimellä Seitsemän SRS-turvatyynyä Hätäjarrutehostin (BA) Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Audion säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Bluetooth® handsfree. Puhelimen bluetooth-toiminnot ohjauspyörässä.