SKODA Superb Combi 2,0 TDI 190 4×4 Style BusinessLine DSG Autom. 2018 118000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 26900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  118000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 135
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus JKT-362

Lisätiedot: Vetokoukku, esiin taitettava Vetokoukku, esiin taitettava Alcantara ja nahkaverhoilu (istuinpinnat nahkaa ja Alcantaraa) Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8″ värillinen kosketusnäyttö, In Car Communication -järjestelmä ja langaton WLAN-tukiasema Kaksoisksenon-ajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivä- ja suuntavalot Kaksoisksenon-ajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivä- ja suuntavalot Optical Parking Assistant – peruutuskamera Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Lämmitettävät takasivuistuimet Sähköisesti säädettävät etuistuimet, kulj.istuin muistilla Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Lämmitettävä tuulilasi Mekaaniset takasivuikkunoiden ja takaikkunan verhot Mekaaniset takasivuikkunoiden verhot SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) 230V pistoke ja USB-liitin keskikyynärnojan takaosassa Bluetooth-matkapuhelinvalmius