MERCEDES-BENZ C 250 d 4Matic T A Premium Business 2015 137000km, Jeni-AutoCenter, 25900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  137000km
 • Moottoritilavuus 2143
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 134
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus GNS-459

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Vetokoukku Webasto/Eber kellolla Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa 7G-Tronic-automaattivaihteisto, Tempomat-vakionopeussäädin, sis. Speedtronic-nopeudenrajoittimen 7G-Tronic-automaattivaihteisto, Tempomat-vakionopeussäädin, sis. Speedtronic-nopeudenrajoittimen Aktiivinen pysäköintiavustin ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä ESP-kaarredynamiikka-avustin ASR-luistonestorajoitin Comfort-ilmastointiautomatiikka (Thermatic), 2-vyöhykkeinen Etuistuinten korkeuden säätö Etuistuinten osittainen sähkösäätö Etumatkustajan istuimen käytön tunnistus turvatyynyn laukaisulle Käännettävä takaselkänoja 40:20:40 Nelisuuntaisesti säädettävät pääntuet edessä ja kaksisuuntaisesti takana Vakionopeudensäädin Ikkunaturvatyynyt Häikäisysuojat, sivulle käännettävät Takalasin lämmitys automaattisesti poiskytkeytyvä Tummennetut, lämpöä eristävät lasit