TOYOTA RAV4 2,0 Valvematic AWD Active Edition Multidrive S 2015 181000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 21900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  181000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 149
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus OUX-674

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Karttanavigointi Toyota Touch & Go 6.1″ kosketusnäyttö Xenon-valot Xenon-valot Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Luistonesto (TRC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointilaite Alas kääntyvä takaistuin (60:40) Kuljettajan istuimen etäisyyden ja korkeuden säätö (käsikäyttöinen) Lämmitettävät etuistuimet Vakionopeussäädin Ajotietokoneen ja räätälöityjen ominaisuuksien käyttö kosketusnäytöltä. Navigointi, sisältäen Euroopan kartastot, liikenneinfo, nopeusrajoitus- ja nopeuskamerailmoitin Monitoiminäyttö: Ulkolämpötila, polttoaineen kulutus, toimintasäde, keskinopeus, taloudellisen ajon ilmaisin Sadetunnistin Takalasin lämmitin ajastimella Takalasinpyyhkimen tihkuasento Tummennetut taka- ja takasivulasit Vihreät sävylasit Etuturvatyynyt (K ja E). Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä