Toyota Auris Touring Sports 1,8 Hybrid Comfort 2013 232000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 12900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  232000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 85
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus OUK-338

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Toyota Touch&Go Peruutuskamera (Toyota Touch&Go:n näytöllä) VSC ja TRC Automaatti-ilmastointi Automaatti-ilmastointi Etuistuinten lämmitys Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Ristiselän tuen säätö Vakionopeussäädin Sadetunnistin Ikkunaturvatyynyt (1. ja 2. istuinrivi) Kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyt Kuljettajan ja matkustajan sivuturvatyynyt Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä Sähkötoimiset ikkunannostimet takana Audion säätimet ohjauspyörässä. Bluetooth® handsfree, säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö 12V ulosotto (edessä, takana ja takaluukussa) Ajonestolaite