TOYOTA YARIS 1,33 Dual VVT-i Style 5ov Multidrive S 2016 66000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 14900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  66000km
 • Moottoritilavuus 1329
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 119
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus KNT-119

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Peruutuskamera Ajonvakautus (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi 60:40 suhteessa alas taittuvat takaistuimet 60:40 suhteessa alas taittuvat takaistuimet Kuljettajan istuimen korkeussäätö Säädettävä nopeusrajoitin Ajotietokone Monitoiminäyttö: audio, keskinopeus, kello, ulkolämpötila, polttoaineenkulutus, toimintasäde Ikkunaturvaverhot Takalasin lämmitys Tuulilasin ja takalasin pyyhin jaksokytkimellä Seitsemän SRS-turvatyynyä Hätäjarrutehostin (BA) Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Sähkötoimiset lasinnostimet takana Audion säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Bluetooth® handsfree. Puhelimen bluetooth-toiminnot ohjauspyörässä. Toyota Touch 2