KIA VENGA 1,6 ISG TX 5D EcoDynamics 2012 65000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 8990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2012
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  65000km
 • Moottoritilavuus 1591
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 139
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus TXY-814

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Istuimien nahka/kangasverhoilu Automaatti-ilmastointi Kahdessa osassa (60/40) kääntyvä takaistuin Kahdessa osassa (60/40) kääntyvä takaistuin Pituussuunnassa säädettävä takaistuin Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin ohjauspyörän säätimillä Ajotietokone Matkustamon pituiset turvaverhot Lämmitettävä takalasi Lämmitettävä tuulilasi (pyyhkimet) Takalasin pyyhin tihkutoiminnolla ja pesin Kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt Sivuturvatyynyt edessä ABS/EBD, lukkiutumattomat jarrut ESC-ajonvakautus ja hätäjarrutehostin (BAS) Lämmitettävät ulkopeilit Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana, auto up/down -toiminto Ohjauspyörän etäisyyssäätö Ohjauspyörän korkeussäätö