Toyota Proace Verso Active L1 2,0 D 150 2018 91000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 30900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  91000km
 • Moottoritilavuus 1997
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 139
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus FNH-420

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK 1 omistaja Täydellinen huoltokirja Ajonvakautus-järjestelmä (VSC) Ajonvakautus-järjestelmä (VSC) 1+1 -istuimet Etumatkustajan istuimen säädöt, käsikäyttöiset Istuinlämmitys etuistuimissa Istuinrivi nro. 2: Istuinrivillä 2/3-1/3 taittuvat istuimet Istuinrivi nro. 3: Istuinrivillä 2/3-1/3 taittuvat istuimet, Compact-mallissa kiinteät istuimet Istuinten lukumäärä ml. kuljettaja: Kahdeksan (8) Istuinten verhoilumateriaali: Active-kangas Kuljettajan istuimen korkeussäätö, ristiseläntuen säätö Kuljettajan istuimen säädöt, käsikäyttöiset Matkustajan selkänojan taitto Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Takalas(i)en pyyhin, pesuri ja lämmitys Tuulilasi laminoitu, akustisesti eristetty Sivuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle, verhoturvatyynyt kaikille istuinriville