Toyota Avensis 1,8 Linea Sol 4d Ei tieliikenne 1998 0km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 0€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 1998
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  0km
 • Moottoritilavuus 1760
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 176
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus VGZ-274

Lisätiedot: Autossa paljon hyvää jos huonoakin.Tekniikka toimii hyvin,mutta jos meinaa saada leiman niin laitettavaa löytyy.Katso kuvista vikalista. KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 60/40 -alaskääntyvä takaistuimen selkänoja Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Lasinpyyhkimien portaattomasti säädettävä jaksokytkin Pesu-/pyyhinautomatiikka Sävytetyt lasit Tummennetut takasivulasit Tuulilasin alareunan lämmitys, automaattikatkaisu Ikkunaturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny Sivuturvatyynyt etuistuimissa Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Kuljettajan ja matkustan kannelliset ehostuspeilit Sähköiset lasinnostimet etu- ja takaovissa, viivetoiminto Ohjauspyörän portaaton korkeussäätö Avonaisen oven/tavaratilan varoitusvalo Kierroslukumittari Mittarivalaistuksen säätö