VOLVO V50 T5 AWD Kinetic Geartronic 2004 295000km, Jeni-AutoCenter, 4900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2004
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  295000km
 • Moottoritilavuus 2520
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 243
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus XVE-104

Lisätiedot: Jakopääremontti ja iso huolto tehty juuri KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi DSTC ajovakauden hallintajärjestelmä STC-luistonesto ECC automaattinen ilmastointi ECC automaattinen ilmastointi Etumatkustajan istuimen korkeuden ja kallistuksen säätö Kuljettajan istuimen kallistuksen ja korkeuden säätö, säädettävä ristiselän tuki Kahdet renkaat Lämmitettävät etuistuimet Turvavyön altaliukumisen estävä istuinrakenne Ajotietokone Etumatkustajan turvatyyny SIPS-sivuturvatyynyt Turvatyyny kuljettajalle ABS-jarrut 2 valaistua meikkipeiliä Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana Radion kauko-ohjaus ohjauspyörässä EBA hätäjarrutustehostin IDIS -kuljettajan informaatiojärjestelmä