TOYOTA AVENSIS 1,8 Valvematic Active 4ov Nahka-alcantara verhous, Bi-xenon valot 2-om 2013 179500km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  179500km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 152
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus LMC-714

Lisätiedot: Business Alcantara pack, Nahka/Alcantara -verhoilu, Bi-xenon kaasupurkausajovalot AFS-kaarrevalojärjestelmällä ja LED-päiväajovaloilla, 17″ kevytmetallivanteet ja takalasien tummennukset (sedan ei takalasien tummennuksia) KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Uudet kesä renkaat Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Toyota Touch & Go 6,1″ kosketusnäyttö Toyota Touch & Go 6,1″ kosketusnäyttö Vetokoukku Peruutuskamera (Toyota Touch & Go näytöllä) VSC+, TRC, BA (ajonvakautus, luistonesto ja hätäjarrutehostin) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuin säädettävällä ristiseläntuella Lämmitettävät etuistuimet Pääntuet edessä: pystysäätö Pääntuet takana 3 kpl Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana Lämmitettävä tuulilasin alareuna Takaikkunan lämmitys ajastimella Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin