TOYOTA YARIS 1,33 Dual VVT-i Active 5ov 2016 120000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 11900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  120000km
 • Moottoritilavuus 1329
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 114
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus NKH-720

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Ajonvakautus (VSC) Käsisäätöinen ilmastointilaite 60:40 suhteessa alas taittuvat takaistuimet 60:40 suhteessa alas taittuvat takaistuimet Kuljettajan istuimen korkeussäätö Vakionopeudensäädin Ajotietokone Monitoiminäyttö: audio, keskinopeus, kello, ulkolämpötila, polttoaineenkulutus, toimintasäde Ikkunaturvaverhot Takalasin lämmitys Tuulilasin ja takalasin pyyhin jaksokytkimellä Seitsemän SRS-turvatyynyä Hätäjarrutehostin (BA) Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Audion säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Bluetooth® handsfree. Puhelimen bluetooth-toiminnot ohjauspyörässä. Toyota Touch 2