SKODA Rapid 1,6 TDI Style 2015 255000km, Jeni-AutoCenter, 7900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  255000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 109
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus ENU-297

Lisätiedot: Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 6,5″ värillinen kosketusnäyttö Irrotettava vetokoukku Irrotettava vetokoukku Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 6,5″ värillinen kosketusnäyttö Pysäköintitutka taakse Pysäköintitutka taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – automaatti-ilmastointi Vetokoukku Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kahdessa osassa eteen taitettavat takaistuimen selkänojat Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Suksiluukku Säilytystaskut etuistuinten selkänojien sivuissa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeuden säädin Kahdet renkaat Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt