Volkswagen Caddy Maxi Comfortline 2,0 TDI 75kW DSG 2017 364000km, Jeni-AutoCenter, 15900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  364000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 134
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus OVR-728

Lisätiedot: Carlsport matalalattia Takatilan lämmitys KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ALV-vähennyskelpoinen 1 omistaja 1 omistaja Bi-Xenon ajovalot, LED-päiväajovaloilla ESP-ajonvakautusjärjestelmä Climatic-ilmastointi Jarrutusenergian talteenotto SCR-teknologia diesel-malleissa 2-h istuin matkustamon toisella rivillä, taitettavissa tai irroitettavissa 3-h istuin matkustamossa, taitettavissa ja irroitettavissa (sis. 2kpl Isofix) Istuinlämmitys molemmissa etuistuimissa Säädettävä kyynärtuki edessä Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeudensäädin Kahdet renkaat Monitoiminäyttö Tummennetut Ikkunat matkustamossa Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt, etumatkustajan etuturvatyynyn on/off-kytkin