OPEL ASTRA Sports Tourer Drive 1,4 Turbo ecoFLEX Start/Stop 103kW MT6 2016 116000km, Jeni-AutoCenter, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  116000km
 • Moottoritilavuus 1364
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 131
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus NKA-221

Lisätiedot: Huoltokirja Osanahkaverhous – musta, Wega, Comfort-istuimilla (A51) Navi 950 IntelliLink sis. Euroopan kartaston Pysäköintitutka, sensorit edessä ja takana Suomi-auto Suomi-auto Automaatti-ilmastointi, kaksivyöhykkeinen 40/60 suhteessa jaettava takaistuimen selkänoja Aktiiviset kaksisuuntaiset pääntuet edessä, säädettävät Etumatkustajan istuimen nelisuuntaiset säädöt Kuljettajan istuimen kuusisuuntaiset säädöt Lämmitettävät etuistuimet Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Kahdet renkaat Pääntuet kaikilla istuinpaikoilla Takaistuimen kyynärnoja ja suksiluukku Ajotietokone ja Check Control Turvatyynyt edessä, sivuturvatyynyt ja verhoturvatyynyt Takalasinpyyhin tihkukytkimellä Oikea etuturvatyyny poiskytkettävissä ABS-jarrut, levyt edessä ja takana, hätäjarrutustehostin ja kaarrejarrutuksen hallinta