Opel Vectra 2,0 16V Sport 5d 1999 225000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 1900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 1999
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  225000km
 • Moottoritilavuus 1990
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 0
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus UIL-358

Lisätiedot: Seuraava katsastus 08.03.2023 KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Jakohihna vaihdettu 4/22 TC Plus -luistonestojärjestelmä Kaasuiskunvaimentimet, edessä ja takana Kaasuiskunvaimentimet, edessä ja takana Kahdessa osassa alastaittuva takaselkänoja Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kyynärnoja takana Lämmitettävät etuistuimet Sport-istuimet, säädettävä istuimen pituus Säädettävä ristiseläntuki etumatkustajan istuimessa Säädettävä ristiseläntuki kuljettajan istuimessa Sävylasit Tuulilasinpyyhkimien jaksokytkin Täysikokoinen turvatyyny kuljettajalle ja etumatkustajalle Täysikokoinen turvatyyny kuljettajalle Lukkiutumattomat ABS-jarrut Meikkipeili etumatkustajan häikäisysuojassa Sähkötoimiset etuikkunat Kierroslukumittari