SKODA Karoq 1,5 TSI Style DSG Autom. 2018 33000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 30900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  33000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 165
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus GNC-539

Lisätiedot: 1 omistaja Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Webasto kaukosäädöllä Lämmitettävä nahkainen sport-monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) + Tiptronic-vaihteenvalitsimet Optical Parking Assistant – peruutuskamera Optical Parking Assistant – peruutuskamera Triton-kevytmetallivanteet 7,0Jx17′ 215/55R17 VarioFlex-istuimet takana Winter-paketti Pysäköintitutka eteen ja taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Etuistuimilla WOKS-pääntuet (Whiplash Optimized Front Head Restrains) ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Viisi korkeussäädettävää pääntukea Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit