Kia Stonic 1,2 ISG LX EcoDynamics 2018 44000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 14900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  44000km
 • Moottoritilavuus 1248
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 118
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus XOS-931

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja ESC-ajonvakautusjärjestelmä Ilmastointi 60/40-suhteessa taittuva takaistuin 60/40-suhteessa taittuva takaistuin Lämmitettävät etuistuimet Ajotietokone Sivuikkunoiden turvaverhot Lämmitettävä takalasi Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Sivuturvatyynyt edessä HAC-mäkilähtöavustin Lukkiutumattomat ABS-jarrut elektronisella jarruvoimanjaolla Sähköisesti säädettävät lämmitettävät ulkopeilit Sähkötoimiset etu- ja takaikkunat Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Nahkaverhoiltu ohjauspyörä 3,5″ LCD-näytöllä varustettu mittaristo Android Auto-yhteensopivuus Apple CarPlay -yhteensopivuus