TOYOTA RAV4 2,0 D-4D AWD Active 2015 149000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 20900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  149000km
 • Moottoritilavuus 1998
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 136
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus BSU-959

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Karttanavigointi 1 omistaja Toyota Touch & Go 6.1″ kosketusnäyttö Toyota Touch & Go 6.1″ kosketusnäyttö Huoltokirja Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Luistonesto (TRC) Tasauspyörästön luistonrajoitin (LSD) Automaattinen kaksialueinen ilmastointilaite Suomi-auto Webasto kauko-ohjaimella Alas kääntyvä takaistuin (60:40) Kuljettajan istuimen etäisyyden ja korkeuden säätö (käsikäyttöinen) Lämmitettävät etuistuimet Vakionopeussäädin Ajotietokoneen ja räätälöityjen ominaisuuksien käyttö kosketusnäytöltä. Navigointi, sisältäen Euroopan kartastot, liikenneinfo, nopeusrajoitus- ja nopeuskamerailmoitin Monitoiminäyttö: Ulkolämpötila, polttoaineen kulutus, toimintasäde, keskinopeus, taloudellisen ajon ilmaisin Sadetunnistin Takalasin lämmitin ajastimella