MITSUBISHI ASX 1,6 MIVEC Invite 5MT 2017 87000km, Jeni-AutoCenter, 16400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  87000km
 • Moottoritilavuus 1590
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 135
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus NKP-543

Lisätiedot: Ajovakauden- ja pidonhallintajärjestelmä (ESC) Ilmastointi, täysautomaattinen Vetokoukku 60:40 suhteessa taittuva takaistuin Kuljettajan istuimen manuaalinen korkeussäätö Kuljettajan istuimen manuaalinen korkeussäätö Vakionopeudensäädin Sivuturvaverhot Lämpösäteilyä vähentävät etu- ja takasivulasit sekä takalasi Sadetunnistin Takalasin lämmitin Kuljettajan ja etumatkustajan SRS-turvatyynyt Kuljettajan SRS-polviturvatyyny Sivuturvatyynyt edessä ABS-jarrut, EBD ja jarruassistentti Mäkilähtöavustin HSA Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana Ohjauspyörän korkeussäätö ja etäisyyden säätö Nahkapäällysteinen ohjauspyörä, sis. audion kaukosäätimet LCD Multi-information monitoiminäyttö 6 kaiutinta