MAZDA Mazda6 2,0 Elegance 6MT 4d U10 2006 288000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 2200€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2006
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  288000km
 • Moottoritilavuus 1990
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 186
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus TUG-945

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Ajovakauden- ja luistonestojärjestelmät (DSC: Dynamic Stability Control & TCS: Traction Control System) Ilmastointi, automaattinen Vetokoukku Kuljettajan istuimen korkeuden ja kallistuksen säätö Kuljettajan istuimen korkeuden ja kallistuksen säätö Lämmitettävät etuistuimet, 3 vaihetta Tavaratilan laajennus takaistuimia taittamalla; 60/40 -suhteessa Vakionopeudensäädin ja säädettävä nopeusrajoitin Kahdet renkaat Ajotietokone, Ulkolämpötilamittari Ikkunaturvaverhot Lämmitettävä takalasi Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan ja etumatkustajan etu- ja sivuturvatyynyt Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS), Jarruvoiman tasausjärjestelmä (EBD), Hätäjarrutehostin (EBA) Laajakulmapeili kuljettajan puolella Sähkötoimiset ikkunannostimet; edessä sekä takana Ohjauspyörän korkeuden ja etäisyyden säätö Ohjauspyörän audiosäätimet Nahkaverhoiltu ohjauspyörä