CITROEN Grand C4 Picasso THP 156 Exclusive Business BMP6 Automaatti 2012 144000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 7600€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2012
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  144000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 162
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus FKP-554

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Pysäköintitutka edessä ja takana sekä taskupysäköintitilan mittaaja Pysäköintitutka takana, sisältäen kylkiä vasten kääntyvät sivupeili ESP ajovakauden hallintajärjestelmä Automaattinen ilmastointi kaksialuesäädöllä Automaattinen ilmastointi kaksialuesäädöllä Taka-akselin ilmajousitus Vetokoukku 7 istuinta Etuistuinten niskatukien kallistuksensäätö Etuistuinten säädettävät keskikyynärnojat Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kolmannen istuinrivin istuimet käännettävissä tavaratilan alle Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Lentokonepöydät etuistuimien selkämyksissä Toisella istuinrivillä kolme samansuuruista alas taitettavaa istuinta Toisen istuinrivin istuinten pitkittäissäätö Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone näyttöruutu C Verhoturvatyynyt 1 ja 2 rivin sivuistuimissa