TOYOTA AVENSIS 2,0 D-4D Active Touring Sports 2015 179000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  179000km
 • Moottoritilavuus 1995
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 120
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus JKS-613

Lisätiedot: Peruutuskamera Huoltokirja Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Vetokoukku Vetokoukku Kahdet renkaat Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Bluetooth® handsfree, säätimet ohjauspyörässä Lohkolämmitin ja sisäpistoke Pre-Collision -järjestelmä (PCS) jossa automaattinen hätäjarrutus Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA) Kaistavahti (LDA), säätimet ohjauspyörässä Automaattiset kaukovalot (AHB) Automaattiset ajovalot hämärätunnistimella Plus -paketti Sis. Toyota Touch with Go -mediakeskus navigointijärjestelmällä sis. 3 vuoden ilmaiset karttapäivitykset, Bi-LED ajovalot, 17″ kevytmetallivanteet, taka- ja takasivulasien tummennukset, etusumuvalojen syttymistoiminta käännyttäessä (saattaa nostaa auton CO2 päästöjä max. 3g, varusteet sisältyvät Active Edition -varustetasoon)