TOYOTA AVENSIS 1,6 Valvematic Terra Edition Wagon 2012 155000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 12900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2012
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  155000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 151
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus JIS-127

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Vaihtamisen merkkivalo VSC+ -ajonvakautus Manuaalinen ilmastointi Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Takaistuimet: kääntyvät istuinosat Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Monitoiminäyttö: keski- ja hetkellinen kulutus, toimintasäde, keskinopeus Lämmitettävä tuulilasin alareuna Takaikkunan lämmitys ajastimella Vihreät sävylasit Ikkunaturvatyynyt edessä ja takana Kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheiset etuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny ABS + EBD Korinväriset ovipeilit Sivuvilkut ulkopeileissä Sähkötoimiset etuikkunat Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö