Peugeot 307 XR 1,6 5d 2005 267000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 1490€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2005
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  267000km
 • Moottoritilavuus 1580
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 169
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus YFR-579

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja Ilmastointi, manuaalinen (+raitisilmasuodatin) Etuistuinten sähkölämmitys Kaksiosaisena (1/3-2/3) alas käännettävä takaselkänoja Kaksiosaisena (1/3-2/3) alas käännettävä takaselkänoja Kahdet renkaat Ajotietokone Kaksinopeuksinen takalasinpyyhin Kolmenopeuksiset tuulilasinpyyhkimet Lämpösäteilyä heijastava tuulilasi Sulkaurat Sävylasit Takalasin sähköinen huurteenpoisto ajastimin Kuljettajan turvatyyny Matkustajan etuturvatyyny (avaimella poiskytkettävä) Sivuturvatyynyt Yläturvatyynyt etu- ja takamatkustajille ABS-jarrut + hätäjarrutustehostin + EBD-jarrupaineen jako Sähköiset ikkunannostimet etuovissa Ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäädöt