Mazda CX-5 2,0 SKYACTIV-G Touring 6MT 5d AWD Q05 2012 127000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2012
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  127000km
 • Moottoritilavuus 1998
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 155
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus NHZ-282

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Bi-Xenon -valot Pysäköintitutka edessä ja takana Ajovakauden- ja luistonestojärjestelmät (DSC: Dynamic Stability Control & TCS: Traction Control System) Ilmastointi, automaattinen Ilmastointi, automaattinen Karakuri-istuinmekanismi Lämmitettävät etuistuimet, 3 vaihetta Vakionopeudensäädin ja säädettävä nopeusrajoitin Ajotietokone, Ulkolämpötilamittari Ikkunaturvaverhot Tummennetut takalasit Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan ja etumatkustajan etu- ja sivuturvatyynyt Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS), Jarruvoiman tasausjärjestelmä (EBD), Hätäjarrutehostin (EBA) Automaattisesti himmentyvä sisätaustapeili Katvealueen valvontajärjestelmä Sähköisesti korin myötäisesti taitettavat ulkotaustapeilit Sähkötoimiset ikkunannostimet; edessä sekä takana Ohjauspyörän korkeuden ja etäisyyden säätö Ohjauspyörän audiosäätimet