TOYOTA AVENSIS 2,0 Valvematic Active Touring Sports Multidrive S 2015 73000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 21400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  73000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 148
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus RSB-142

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Peruutuskamera Huoltokirja Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Huippusiisti Suomi-auto Vetokoukku Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuin säädettävällä ristiseläntuella Lämmitettävät etuistuimet Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella Kahdet renkaat Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Lämmitettävä tuulilasin alareuna UV-säteilyä vähentävä tuulilasi ja ikkunat Vihertävät sävylasit Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheiset turvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt