TOYOTA RAV4 2,5 Hybrid AWD-i Premium 2020 23000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 48900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  23000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 131
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus XRH-831

Lisätiedot: Nahkaverhoilu 1 omistaja Navigointijärjestelmä Euroopan kartoilla Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka takana Ympäristön 360° kamera VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi Vähän ajettu Huippusiisti Suomi-auto AWD-i -älykäs nelivetojärjestelmä takasähkömoottorilla ja muuttuvalla voimanjaolla Nelivetojärjestelmän Trail-ominaisuus jumittuneen ajoneuvon irroittamiseksi Vetokoukku Etuistuinten lämmitys Etuistuinten tuuletus Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Sähkösäätöinen kuljettajan istuin -muistitoiminnolla Takaistuinten lämmitys