CITROEN Grand C4 Picasso THP 156 Intensive 2013 151000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 8900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  151000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 139
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus KMM-336

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Navigointi kosketusnäytöllä Pack City (pysäköintitutka takana ja koria vasten taittuvat sivupeilit) Pysäköintikamera takana Pysäköintitutka edessä Pysäköintitutka edessä ESP ajovakauden hallintajärjestelmä Automaattinen kaksialueilmastointi, ohjataan 7′ kosketusnäytön kautta Suomi-auto Vetokoukku 7 istuinpaikkaa Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kolmannella rivillä kaksi alastaitettavaa istuinta Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Toisella rivillä kolme samansuuruista alastaitettavaa istuinta Toisen rivin istuinten pitkittäissäätö Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin esiohjelmoitavilla muistipaikoilla Kahdet renkaat Verhoturvatyynyt 1 ja 2 rivin sivuistuimilla Ajonopeuden mukaan muuttuva tuulilasinpyyhkijöiden tihkutoiminto Lämpöä heijastava tuulilasi