SKODA Fabia Combi 1,0 TSI 95 Ambition 2017 32000km, Jeni-AutoCenter, 12500€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  32000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 101
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus OVV-552

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Pysäköintitutka taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Vetokoukku Climatic-ilmastointi Climatic-ilmastointi Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Säilytystaskut etuistuinten selkänojien sivuissa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet Sävylasit Takalasin lämmitin Takalasin pesin ja pyyhin jaksottaisella toiminnolla Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä avaimella Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny ja etuturvavöiden esikiristimet Hill Hold -järjestelmä Automaattisesti tummentuva sisätaustapeili