SKODA Karoq 1,5 TSI 4×4 Scout Edition DSG Autom. 2019 18000km, Jeni-AutoCenter, 38900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  18000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 187
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus CNA-545

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Optical Parking Assistant – peruutuskamera Pysäköintitutka eteen ja taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Huonon tien paketti Vetokoukku Etuistuimilla WOKS-pääntuet (Whiplash Optimized Front Head Restrains) ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Viisi korkeussäädettävää pääntukea Lämmitettävät takasivuistuimet Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Takalasin pesin ja pyyhin Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny ja etuturvavöiden esikiristimet Kuljettajan polviturvatyyny